Als reflectie en actie gewenst zijn

Loopbaanbegeleiding & ontwikkeling

Persoon in beeld

Wat zijn je talenten,  kwaliteiten, drijfveren, wie ben je als mens, wat past bij jou, waar ga je naar toe en hoe kom je daar. Samen komen we tot een helder persoonsprofiel en krachtige presentatiepitch. Je weet welke stappen je moet zetten om te komen waar je wil.

Arbeidsmarktbegeleiding

Begeleiding en coaching bij het betreden van de arbeidsmarkt en het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken. Je leert het voeren van een netwerkgesprek, je krijgt hulp bij het schrijven van een brief en je oefent het sollicitatiegesprek zodat je goed beslagen ten ijs komt.

Outplacementbegeleiding

Als afscheid nemen wenselijk of noodzakelijk is. Begeleiding bestaat uit het verwerken van verlies, komen tot een nieuw-werkplan, klaarmaken voor de arbeidsmarkt, sollicitatiebegeleiding en –bemiddeling. 

Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Je loopt in je functioneren tegen steeds weer dezelfde frustratie aan. Je wil dat gaan aanpakken maar weet niet precies hoe of wat te doen. Je overweegt een  volgende stap in je carrière maar je weet niet precies waar je talenten liggen. Je wil beter worden in je functioneren en je zoekt hulp bij wat er moet gebeuren om het doel te bereiken.
Ik ga met je kijken naar jouw plek in het grotere geheel  (systeem) en waar jouw invloed wel én niet ligt om te komen tot verandering.

Leiderschapsontwikkeling

Je bent net gestart als leidinggevende en krijgt je eerste ervaringen met lastige gesprekken, de verdeling tussen zelf doen en delegeren of de balans tussen werk en privé. Je vraagt je af hoe je het kunt doet als leidinggevende en behoeft wat steun en reflectie.

Je bent doorgegroeid tot leidinggevende van jouw collega’s en zit met vragen als hoe positioneer ik mij nu, hoe blijf ik in verbinding en krijg ik tegelijk ook resultaten voor elkaar.

Het kan ook zijn dat je al wat langer leidinggevende bent en dat je bepaalde patronen herkent waar je uit wil komen. Hoe voer ik het goede gesprek, hoe behoud ik mijn energie, hoe stuur ik het team aan.

Teamontwikkeling

Je hebt een prachtig team met professionele mensen en toch hapert er wat. De neuzen staan niet allemaal dezelfde kant op, de samenwerking kan beter, je vraagt je af waar de talenten zitten in het team en hoe die te benutten zijn voor resultaten en werkplezier. Wat kun jij anders doen zodat ook het gedrag van je teamleden logisch verandert.

HR advies

Interim HR advies

Interim HR-advies, management development en mobiliteit.
Voor mobiliteitsprojecten, loopbaanadvies, mobiliteitsspreekuur, inzet Talentenpaspoort (mytalentpassport). Opstellen vacaturetekst, werven, begeleiden sollicitatiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprek.